Lockhill - Chapel & Catacombs

https://www.lockhill.gr/

Chapel & Catacombs

Fury team: Велина ДойчеваХристо Томов, Димитър Смилянов, Иван Минчев и Надежда Данабашева

Дата на посещение: Септември 16, 2023

Нашето време: 110:00 минути

Не веднъж съм казвала, че не понасям страшните стаи, но с определена страст не ги понасям, Лазят ми по нервите, напрягам се, почвам да викам. Затова разбирате дилемата ми, когато стая номер 1 в света за 2022 според Терпека стана страшна стая. При това в Гърция. Ей го къде е до нас. Ако може другия път да е в Латинска Америка някъде, да нямам много избор и ДА НЕ Я ИГРАЯ.

Така.

Отиваме да я играем. Аз преговарям, може ли да не е тъмно? Може ли да няма актьори? Може ли да не ни плашите? Може ли да не ни пипате? Може ли да я играем, ама без да я играем? Те, разбира се, казват че ще се съобразят с нас, но актьори ще има че иначе съвсем ще ни е тъпо, понеже не е точно стая, а преживяване (което в последствие се оказа истина).

Аз цял ден се люшкам между “майната му, играя” и “абе аз за какво да си го причинявам, ще има и други стаи номер 1 в света, нали, НАЛИ?”. Димитър, щото нали е умно момче ми казва, гледай сега, представяй си ги в някаква смешна ситуация. Например, като ни е страх ще си показваме пъпчетата и ще викаме “ПЪПЧЕ” и те ще недоумяват какво става и така ще е смешно.

Първата снимка е пред вратата. Аз пак се вайкам да влизам или да не влизам. Момчетата ми правят “пъпче”. Влизаме.

Стаята я изиграхме. Имаше няколко пъпчета. Дали заслужава Топ 1 на света, за мен е спорно, Красива е, вложено е много време, много кинти, много труд. Ама да е номер 1 ... играли сме и по- красиви и по- добри. Сори. Но ТРЯБВА да отбележа, че това ми беше първата такава стая и те се съобразиха много с мен и моя страх. Дадоха ми паник бутон, можех да вляза и да изляза когато си пожелая (не го използвах). Когато трябваше да се разделим ми казаха да остана и ми обещаха че никой няма да дойде при мен и нищо лошо няма да ми се случи. Сигурна съм че някъде в хард драйва на стаята има един файл, на който се вижда Надя, което се е притиснала с гръб към ъгъла, държи свещ с ръцете си и пее в продължение на 5 минути “BABY SHARK DO DOO DO DO DO DOOOO” и си ги представя смешни.

Митаче, благодаря. Ще играем още.

Пъпче!

Нашата снимка, на която Димитър НЕ говори! 🕯️👾🪔

Previous
Previous

Escapepolis Galatsi - Hellevator

Next
Next

The Box - The Haunted Box