Way Out - Ice Tiki

https://www.wayoutescaperooms.gr/

Ice Tiki

Fury team: Велина ДойчеваХристо Томов, Димитър Смилянов, Иван Минчев и Надежда Данабашева

Дата на посещение: Септември 16, 2023

Нашето време: 89:00 минути

Тази стая е правена за мен. Някой е влязъл в главата ми и е направил стая. Новата ми любима стая и ще плача, когато сме 10 месеца ще спре да съществува.

Радко използвам такива думи, но всяко решение, всеки звук, всеки символ тук ме караха да се усмихвам, да се смея с глас, да танцувам, да пея. Не опираше въпроса до пъзелите или до обстановката, а цялостното преживяване. Като последна стая след дълъг и уморителен ден, така ме зареди, буквално батериите ми отидоха на макс, все едно се наядох с кокаин. Излязох и казах че съм готова веднага да я играя пак. Моето чувство за хумор. В стая. С моето време. С моята музика. И с халюциногенни гъби.

Обичам я тази стая.

Нашето плаване. Да, Димитър говори по топка. ⚪🗿⚪🌴⚪

Тяхното плаване 💖💗💞

Намери отбора. Петима сме.

Любима снимка ми е вече тази ❤️


Няколко месеца след играта ни, TERPECA ми предложиха да запиша видео за да анонсирам един от победителите на шоуто за наградите на 2023 година и аз с радост приех този ужас. За моя изненада ми предложиха да направят анонса за Ice Tiki. Нищо не можеше да ме направи по-щастлива, така че ето го и водеото. Разполагах само със само 20 секунди и ми отне 15 дубъла, за да го направя сравнително добре. Също и 2 часа лазене на колене за да събера топките ... да не говорим, че две седмици по-късно те продължаваха да излизат от различни места в стаята 😄

Previous
Previous

Clock Escape Rooms - The Rebellion

Next
Next

Escapepolis Galatsi - Gustave Eiffel