Troll - Virus 2.0

https://gameoftrolls.ro/

Virus 2.0

Fury team: Иван ВладимировДимитър Смилянов и Надежда Данабашева

Fury време: 35:40 минути

Дата на посещение:  28 Януари, 2024

Поредната стаичка “между друго” която вмъкнахме в “свободното си време”. След като скатахме диамантите в Обирът за прилично време и се оказахме с час и половина за уплътняване, въпреки предупрежденията, че стаята е от “старичките” и е първо поколение, се метнахме да играем.

За пореден път се убеждавам, че класическите стаи с много пъзели са моето нещо. Стига пъзелите да работят, да е сравнително чисто и да няма глупости, Тази стая е точно такава. Личи си, че е подобрявана във времето с цел да направи нещата малко по-лесни за отборите, но подсказките са сложени по умен начин, стига да си отваряш очите и да разсъждаваш… ами… логично. Ако имаш нарисувани стъпала на земята, сложи си краката и си отваряй очите. Ако имаш насочена светлина, гледай къде сочи. Простичко...

Както подсказва името, разбира се, плотът е за професор Иванов (или Петров, или Николов, винаги е някакъв зъл гений с източно-европейска фамилия), който е създал смъртоносен вирус и, поради някакви човешки лични трагедии, ще унищожава човечеството, защото е по-лесно така, отколкото да отиде на психотерапия. За първи път виждам умно направен (макар и не добре поддържан) пъзел със страници от книги.

Количесто пъзели има, влязохме без високи очаквания и си прекарахме добре.
Спасихме човечеството, пак заповядайте.

Нашата снимка ☣️🦠🛑

Previous
Previous

Locked In - Paranormal Activity

Next
Next

Troll - The Heist