Timescape -Дивия Запад

http://timescape.bg/

Дивия Запад

Fury team: Иван Владимиров, Теменуга Кръстева и Надежда Данабашева

Дата на посещение: Октомври 15, 2023

Нашето време: 51:00 минути

Много умно направена стая.

В Пловдив бизнесът с ескейп стаи до голяма степен се ограничава до детски рождени дни, нищо лошо. Много е важно да се съобразяваш с пазара, и това което ще ти помогне да останеш и да се развиваш. Това е и за мен супер силна черта на Timescape. След фалстарт на тази стая през 2021 година и налагането стаята да бъде физически преместена на друга локация, отне някакво време това да се реализира.

За моя голяма радост, една от любимите ми стаи в Пловдив оцеля и през 2023 година отвори врати на нова локация, по - изпипана от преди.

Обстановката е вярна на темата, намирате се в затвор в Дивия Запад и имате задачата да се измъкнете. И тук за мен идва моментът с умно направената стая. Всичко е дървено, както повелява темата. Много механични загадки, защото в Дивия Запад няма сейфове и лазери. Стаята е устойчива на отбори и на детски ръце които искат да пипнат и видят всичко. Колкото повече се “захабява”, толкова по-автентична ще става, понеже по одърите на затвора са се търкаляли много разбойници …

Умно направени пъзели, не е лесно, не е трудно, точно както си трябва.

Мятайте се на конете и … към стаята!

Нашата снимка 🤠🐂🏜️

Timescape за нас:

Ей кога чуха, че е отворен пак затвора, кога извършиха престъплението, кога шерифа ги хвана... Факт, че вече са изпипани престъпници (това им е само 288та стая) и новата версия не ги затрудни... много... Колоритни, както винаги, па макар и в камерен състав Фюри скриха бесилото на шерифа, яхнаха конете и запрашиха... към Хавай, да търсят някаква си изчезнала маска. Ей, направо изринаха света да открият това Изгубено Тики.

Срещите с вас са много яки и сме супер заредени емоционално. Очаквайте скоро официална покана за Заешката дупка!

P.S. Надежда 'Хера' Данабашева откраднах си от блога ти вашата снимка и я добавям, че е по яка

#fury #избягай #escaperoom

Previous
Previous

Timescape -Изгубеното Тики

Next
Next

Exit 19 - The necromancer