Chambers of Secrets – Класната Стая

Класната Стая

ТЕСТ НА СТАЯТА (точно преди стартирането за клиенти)
Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Април 17, 2016
Нашето време: 65:10 минути

Края на учебната година, но за Фюри, връщане в първи клас.
След Турне Пловдив 2016, уж щяхме да почиваме малко, но Chambers of secrets ни изненадаха с покана, за тест на втората им стая “Класната стая”. За нас, бягство номер 55.
По принцип да избягам от училище ми трябвата 11 години, този път се оказа по- кратичко и се измъкнахме за 65:10 минути.
Домакините ни са променили мъничко стила. В първата им стая ние се радвахме на количетвото загадки, на логическия подход и мислехме че залагат точно на отбори като нас, който могат да видят beyond интериора и да оценят gameplay- я.
Втората им стая залита повече към утвърденото и познатото в жанра, много механизми, по- малко на брой, но по- комплексни загадки в няколко стъпки и повече “сюжетни” линии.
Няма да крия, никога не съм била добра ученичка и когато се отнася до академични знания, сдавам багажа. Ако трябва да рецитирам таблицата за умножение, още се замислям на числата 7 и 8. Но не бойте се, другарката е благосклонна и не изисква от вас да се връщате във втори клас, иска само да сте наблюдателни. “Пищови” има навсякъде, стига да ги разгадаете.
Имахме някой съвети към домакините, надявам се да сме помогнали поне малко и им желаем много доволни ученици и по- малко двойкаджии.
П.С. Пъзела за излизане от стаята е много як, честно 🙂
П.П.С. И под чиновете няма залепени дъвки, какво училище е това 😀

Нашата снимка 🙂

Стаите на Chambers of secrets вече не съществуват.