Sherlocked Holmes – Прокълнатият Уили

https://sherlockedhomes.gr/en/

Прокълнатият Уили

Fury team: Иван Минчев, Цвета Данчева, Алла ДанабашеваВладислав КубатевНадежда Данабашева
Дата на посещение: Септември 8, 2018
Нашето време: 73:00 минути

След като стая номер 95 “Лабиринтът на Шерлок” ни остави гладни за загадки, решихме да опитаме по препоръка на домакините ни другата им стая “Прокълнатият Уили”. След кратка почивка и водопой се насочихме към тъмно помещение, отново с неприятният инструктаж за 6 вида катинари и как се работи с тях.

Тази стая определено беше на по- високо ниво. Декорите са много силни, инвентарът определено е по интересен и е отделено повече внимание. Само ще спомена, че към финала на играта свирихме на пиратско пиано с клавиши направени от пръстите на скелет и череп с горящи очи ми указваше дали сме на правилен път, беше си епично.

Загадките са на ниво, повечето от тях са сложни и предизвикателни, с по няколко пласта и наслагване. Аз лично се забавлявах много и определено имаше загадки които не бях виждала или решавала преди. Затова говори и времето за което се измъкнахме, при отделени 70 минути за игра, ние успяхме да се измъкнем за 73. Оставиха ни да си доиграем играта което също е фактор стаята да ми направи добро впечатление, винаги.

Имаше само един доста неприятен елемент и не го спестих на собствениците, в момент когато трябва да комуникираш с отбора и то дълга серия от числа и посоки, в стаята е ужасно шумно и се налага да викаш и то на ръба на възможностите си. А аз мога да викам, ако ме познавате знаете че не преувеличавам. Успяхме да въведем правилната комбинация от трети опит. Не защото беше грешна, а защото не се чувахме. Обясних им че разбирам логиката да ни е трудно, но е фрустриращо когато една последователност на диктуване отнема не по- малко от 4-5 минути, а на теб ти се налага да го направиш няколко пъти. Прегракнах и гърлото ме болеше през целия ден 😶

И въпреки добре прекараното време, Пиратско Приключение на Offline Entertainment е по- добрата пиратска стая 🙂

Нашата снимка 🙂
Sherlocked Holmes за нас:

На финала, след като публикуваха снимките ни се оказа, че не знаят името на отбора и в поста им има само по един въпросителен знак. Слабичко …