Dharma save the world – Бункерът

Бункерът

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Април 16, 2016
Нашето време: 29:57 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Дарма, които се класираха в нашата обиколка в последния момент и добре че е така, защото God is my witness имахме нужда от подобна стая и да върнем вярата си в добрите, смислени и интересни стаи (след преживяването тук). Все едно диментор ни беше изял щастливите мисли и Дарма беше нашият шоколад.
Домакините, симпатични и подготвени момчета ни посрещнаха с информацията, че няма отбор излязъл под 56 минути и с по- малко от 10 жокера. Фюри нали не сме конкурентни- challenge accepted. Тоя бункер и тоя трансмитер и това радио и всички останало направо го попиляхме.
Атмосферата в стаята е ЕДИН ПЪТ, любителите на ЛОСТ и постапокалиптичния сетинг ще са във възторг. Имахме малки забележки за силата на звука, ама щото сме пенсионери. И ги моля от все сърце да си видят декларацията, че има какво да се направи по нея.
Много силен финал за нас в Пловдив и силен старт за любителите на escape приключенията в Пловдив, хора, мисля че вече имате даже разнообразие ❤️
Рекордно време за стаята към момента: 29:57 минути без нито един жокер (хахахаха, трябваше да им видите физиономиите на домакините като излязохме, все едно бяха видели извънземни)

Нашата снимка 🙂
Dharma за нас:

Уникални – Фюри – Няма какво повече да се каже, просто разказаха играта на стаята 🙂

Стаите на Dharma вече не съществуват.