Mystery lab – Enigma

logo_escape_rooms_in_athens_130

https://mysterylab.gr/en/

Enigma

Fury team: Венелин Горнишки, Христо Томов, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева

Дата на посещение: Септември 30, 2018
Нашето време: 88:00 минути

Мистериозната лаборатория има супер лоби, с много характер и хиляди малки неща които можеш да пипнеш, да видиш, пъзелчета, декоративни пана с ключове и катинари, озвучено и с осветление подобаващо на жанра. Играем стаята Енигма, свързана разбира се с WWII и машината на Алън Тюринг. Декорът е напълно съвместим с темата, леко изхабен и на места бутафорен, но въпреки това достатъчно правдоподобен.
Бих казала че нивото на сложността на загадките е от средно към трудно. Играта започва след като хоста се появява облечен във военна униформа, с подходящ тон и без да излиза от роля ни казва каква е задачата. Пичът се справи блестящо.

Времето на стаята е 90 минути, ние излязохме за 88. Тъжното е че излязохме след като Венски и Димитър брутфорснаха изхода, ама наистина без да искат. Докато аз се взирах много задълбочено в някаква карта с кораби, те бяха в помещение в което не можеш да се промъкна и чувах само: “чакай”, “13, бе”, “завърти”, “17 умножи по 14 и после линейно”, “44”, “не бе тъп, 48” и така нататък, и изхода се отворил. Дойде операторът, обясни ни кое как се минава, като разбира се ние бяхме пропуснали да довършим примерно 4 лесни загадки и сме излезли по възможно най- трудния начин. Както винаги доказахме, че ако има как прекалено да усложним нещата, ние разбира се ще го направим.

Имаше някой готини машинарии, един интересен пъзел в сандък и малко недомислени неща, от сорта да видиш как се намалявало сиянието от електрическа свещ, ама ще си затрая. В кратце, както казват някой потребители в Замунда “стаичката става”.

Нашата снимка 🐾

enigmania

Mystery lab за нас:

Нищо. Стаята има странна политика заради GDPR да не пусна снимки и да не коментира нищо за отборите или клиентите си. Не знам дали е правилна политика, но трябваше да уважим мнението им, закон е все пак.

#fury #escaperoom #furyescape #greece #athens #enigma #war

Dec 10, 2018 | Posted by in Fury Escape | Comments Off on Mystery lab – Enigma
Premium Wordpress Themes by UFO Themes