Enigmania – Експериментът

https://www.enigmania.bg/

Експериментът

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Юли 1, 2016
Нашето време: 54:01 минути

Запомнете какво ще ви кажа, тази стая се играе БАВНО!

Не мисля, че има стая която да ме е изненадвала толкова много. Може би точно защото не съм чувала нищо за Escape room ENIGMANIA – The Experiment досега, ей така изненадващо се пръкнаха в графика ни и решихме да се разходим. Моята нагласа беше че ще посетя нещо средно за пазара, та аз, човек който следи жанра под лупа не съм чувала нищо за тях. Никога не съм била в по- голяма грешка.

Тази стая се играе бавно. В тази стая не ти продават игра, предлагат ти цялостно преживяване което започва от входа и вратата (Room 66, ще оцените високо, просто съм сигурна), продължава по време на инструктажа, направо ти инсталира адреналин в мозъка когато започне играта и така до финала, докато не погълнете антидота. Великолепно изпълнение, декори достойни за Dextrophobia Rooms, потресаващ детайл и стил като в стаите на 3 Key Rooms, цялата атмосфера просто те поглъща. С много малки насоки за последователността на загадките и кога кое се открива на играча, ние излязохме за 54 минути.

Домакините ни, достойно представление като за Оскар, поразена съм. За нас беше наистина неповторимо удоволствие да сме първият отбор на тази „стая“, сърцата ви са на правилните места и определено опита ви със стаи в чужбина и професиите ви са спомогнали да създадете нещо впечатляващо и интересно.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА спирка за всеки любител на жанра! Escape Sofia придоби още една звезда 😉
Доволна съм много, даже и подарък като за първи отбор си имаме, за което много благодарим!

Нашата снимка 🙂
Enigmania за нас:

Отбор FURY – 01.07.2016
Експериментът проведен успешно.

5 години след оригиналната ни игра, бяхме поканени да изиграем стаята отново, с подорения направени по геймплея. И след 5 години играта ми достави страхотно удоволствие, имаше пъзели които бях позабравила, декори които не бях виждала. беше прекрасна носталгична игра. След това пихме бира и си говорихме с Таня и Иво за пазара, плановете им за нова стая (която чакам с нетърпение), за бягства и игри. Много яки хора, и си личи във всичко което правят, защото го правят със сърце. ❤️