Escape Zone Plovdiv – Тайната на професора

http://escapezone.bg/

Тайната на професора

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Юли 16, 2016
Нашето време: 33:40 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Посрещат ни две дами- елегантни, много симпатични, начетени и леко притеснени. A ние влизаме, шумни, запъхтени и прегрели. Не пием вода, лочим я. После разбираме, че са притеснени понеже някой им казал, че стаята им била елементарна и Фюри нямало да я харесат. Не го знам кой е тоя/тия, но засега не сме продали на никого права да говори вместо нас и fuck you very much че дрънкат невъобразими глупости. Ако още някой научи мнението на Фюри не от Фюри, ако обича лично да ми се обади, защото накрая ще размятам голямата гьостерица. Всяка стая направена с желание, страст и отговорност за играча, с любезни, приятни за събеседване хора, които имат желанието да ти разкажат историята и да се постараят за твоя кеф е хубава стая. Толкоз по въпроса с драмите.

За стаята: Симпатичен и стилен интериор, някой чупливи неща за които истински се притеснявам, ако се появят хунските отбори дето много много не внимават. Щом позабихме и поискахме жокер, значи нито стаята е елементарна нито ние сме кой знае какви escape-аджии 😀 Интересното в тази стая е, че част загадките които срещнахме не сме ги виждали в тази форма, особено тази от която трябваше да започнем по съвет на домакините (което ние разбира се любезно не направихме, щото сме задници и искаме да ни е трудно) беше много интересна. Има си механизми, има си елемент на изненада, има си всичко необходимо стаята да бъде интересна, да ви предизвика и да се забавлявате както подобава.

Обещаваме да ви посетим с огромно желание пак, само да си направите и следващата стая.

Рекордно време за стаята към момента: 33:40 минути (и втори рекорд за деня). Ще кажа само, че и това е най- дългото ни време за всички стаи които изиграхме на 16 юли, факт който не е за пренебрегване.

Нашата снимка 🙂
Escape Zone Plovdiv за нас:

След градушката вчера, днес през Пловдив мина ураганът за ‪#‎escape‬стаи, наречен отбор „Фюри”. Ние бяхме тяхната не първа, не втора, не трета, а 67 стая! Естествено, те поставиха нов рекорд в стаята ни и направо комплексираха нашия професор, защото разкриха всичките му тайни за 33 минути! Бяхме им приготвили и публика, но и това не ги притесни. Бяхте жестоки, очакваме да ви видим отново!