Game Castle

12036680_525434990953509_1904620179601284183_n

http://www.gamecastle.bg/
Fury team: Георги Георгиев, Йордан Данчев, Васил Йосков, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева
Дата на посещение: Август 18, 2015
Нашето време: 71:00 минути

3KEY Castle затвърждават бранд точно както трябва, по учебник (към момента на посещение Game Castle все още работеше под бранда на 3key). Да си призная малко очаквах да имат синдрома на втория албум, обикновено след като са вдигнали летвата толкова високо с първата стая, шанса втората стая да не е толкова успешна и интересна е 50%. За сметка на това обаче, другите 50% дават шанс да са надскочили всичко досега и да са сглобили едно великолепно приключение. Ще ги кажем така, за всекиго от нас имаше по нещо тук. Атмосферата е още по- силна отколкото в 3 Key Rooms всяко детайлче е пипнато с мисъл, с желание, с любов бих казала дори. Всяка загадка е обмислена, претеглена и тествана.
Отбор Фюри има да каже само няколко неща:
1. Благодарим за посрещането, вниманието, пицата. Това че оценявате какво имаме да кажем е много важно за нас, от чиста фенщина. Извинете, че сме така шумни и натрапчиви.
2. Когато всички са мислители и няма достатъчно скавенджъри, мисията е обречена на провал.
3. За бъдещи агенти: слушайте когато ви въвеждат в историята, Не е само интересна, важна е и за играта.
4. Тъм тъм тъдъм тън тъм тъдъъъъъъм, накрая пяхме, целия отбор, в хор. Предвид че съм на 40 години и съм в компанията на grown ass men с бради, това значи много.
5. Пъзелите извън стаята са епични, само заради тях ще доведа децата пак 🙂

Благодарим ви, за нас беше неизмеримо удоволствие. Може и да излязохме за цели 71 минути, но всяка една от тях беше пълноцена и предизвикваше мисленето ни. Иначе, НЕЕЕЕЕЕЕЕ, не искаме жокери! <3

П.С. Като си тръгнахме Васко каза че можел да остане още 2 часа да си говори с вас. При положение че останахме 5 часа, ще кажа само, смяяяяятай!

Нашата снимка 🙂

23_Fury_Game_Castle

Game Castle за нас:

Отбор „Fury“ играха щуро в #стаята на #Колекционера. Имаха изявен лидер, който умело следеше за правилното изпълнение на всички загадки от екипа му. Надзорът се извършваше от удобния стол на Колекционера :). Агентският екип с основание вярваше във възможностите си и отказa каквато и да била помощ от спец. Агентура. Поздравление за смелата им игра! Професионалистите са си професионалисти!

23a_Fury_Game_Castle

#fury #escaperoom #furyescape #spy #hightech #must #favorite #sofia

Jul 2, 2016 | Posted by in Fury Escape | Comments Off on Game Castle
Premium Wordpress Themes by UFO Themes