3 Key Rooms – The MaTRICK

http://3keyrooms.com/

The MaTRICK

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Юни 17, 2016
Нашето време: 36:59 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Първо, дойде поканата:

3Никога не сме крили, че 3 Key Room е една от любимите ни стаи. Също така никога не сме крили, че смятаме екипът им за абсолютни професионалисти в това, което правят. Желанието им за иновация не само в правенето на стаи, а в начина по който се възприема бизнеса “избягай от стаята” в страната, по който се маркетира, начина по който се говори с клиентите, те налагат стандарти, не копират, мислят многопластово и изобщо, много много ме кефят.
И няма как да не подскачам от щастие, защото преди малко получихме покана, под формата на снимка и предизвикателство. За новата им стая, MaTRICK.
Fury сме повече от привилегировани и наистина нямаме търпение да ги посетим следващата седмица.
Вие не знам дали ще изберете правилно хапче, ама ние ще се опитаме.

И ДОЙДЕ 17 ЮНИ!

И тъй, дойде денят Fury да премери сили с The MaTrick (how clever is that name, just think about this for a second).
Отиваме 30 минути по- рано, няма такъв ентусиазъм. Ще попитате, какво толкова. Ще обясня, първата стая на 3 Key Rooms – Детективът и Машината на времето я играхме преди година и 3 месеца, беше ни стая номер 7. Днес почти 60 стаи по- късно това си остава стая в моя личен топ 5, според мен това е стаята която истински ни запали и ни остави с желанието да търсим още и ни даде необходимия push за да станем истински фенове на жанра.
И така, no pressure нали, отиваме да видим новото творение на фантастичният им екип. Не че не сме им казали, че очакваме да ни отвеят главите и с атмосфера и със загадки и с преживяване, просто толкова високо са вдигнали летвата че няма прескачане.
Влизаме, в Матрицата влизаме бе хора! Ако сте гледали филма, знаете че той промени представите за кино, смени напълно изискванията към всичко, което излезе след този филм, и като начин на снимане, и като възприятие. Тук, е същото. Както във всички стаи по които са работили, и тук вниманието към детайла е потресаващ. Всяко малко символче, всеки предмет, всяка загадка е на място и има само една цел, да се почувстваш като Нео и да забравиш къде си, да се пренесеш в един друг свят, където те преследват агенти и трябва да спасиш себе си.
Тази стая има всичко необходимо, динамика, движение, wow ефект, уникални загадки и избор – защото на финала всеки трябва да избере, червеното или синьото хапче? Независимо дали сте фен на Матрицата или не, тази стая е от задължителните, в смисъл няма избор трябва ли да играем или не трябва, отговорът е само един- ТРЯБВА. А ако гледате филмa преди посещението, само ще се накефите още повече.
Трики-та, останете жадни за прогрес, останете земни, останете си така прекрасни, всичко което правите води до едно- фенове за цял живот и прекрасното усещане, че сме част от вашето приключение. БЛАГОДАРИМ! <3
P.S. Засякохме се и с момчетата от Les Professionnels, а.к.а. VsichkiStai.bg, та пожелаха традиционно селфи с Фюри 🙂 Как да откажем на феновете, ние автографи никога не отказваме 😛

Нашите снимки 🙂
Снимка с Les Professionnels, а.к.а. VsichkiStai.bg
3 key за нас:

Екип Fury изигра 63-тата си Стая. Едва ли има по-опитен отбор в България. (А някъде другаде?!) Не е нужен Оракулът, за да предскаже – МаТРИК неуспешно се опита да заключи новите си рекордьори. За 36:59 мин екипът ни има време да види: перфектна организация, безупречна комуникация, интуитивност и комбинаторика на отКЛЮЧително ниво. И – колкото и невероятно да прозвучи – балансирано темпо с наслада от #играта. Няма клетки за съзнанието, които да удържат еуFURYата! Minds – unlocked! #FuryWasHere