Mentalist – Страх Клиниката (ver. 2.0)

the-experiment-2

http://mentalist.bg/

Страх- клиниката

Отбор Анорексия: Радослвета Стаменкова, Михо Дашев, Събина Панайотова, Алла Данабапева, Надежда Данабашева

Дата на посещение: Април 1, 2017
Нашето време: 55 минути

Да си част от отбор “Анорексия” е сюрреалистично. Сформиран след няколко месеца обещания към Рада Стаменкова да я водя на escape стая, с много стегнати редици и подобаващи закани как ще смажем времето на Фюри (защото бях болна и играха без мен, тия Юди). Името на отбора беше подбрано след малко дебати и според мен не можеше да е по- подходящо в нашия случай, ние всички сме я преборили Анорексията, чак сме я ударили в земята и сме седнали отгоре ѝ, да не може да си покаже носа горката …

Стаята се предполагаше да е страшничка, обаче с тия хора с гората при мечките влизам и съм сигурна че ще ги попикаем в нашата компания. На двама от нас беше първа стая, на другите двама да кажем с 2-3 стаи опит зад гърба си и аз, която основно само пречех. Със завидна скорост и много смях пратихме чудовищата в правилната посока (на майната си), разкрихме кодове, сигнали и тайни и се измъкнахме, почти незабелязано (защото цялата дружина е безкрайно шумна).

Михо не знам как ни изтърпя, той и Алла се опитваха да бъдат аналитични и трезвомислещи, Стаменкова подхвърляше компетентни докторски лафове (щот нали е дофтор) за цвят, Събина беше толкова бойна че изобщо ми стана жал за тия дето се опитват да ни уплашат а аз, аз разхвърлях крачоли по помещенията, кимах с глава уверено и не помогнах с нищо 🙂 Classic me.

Посещението на Клиника- Страх ми доказа само едно, където и да си, каквото и да правиш, важното е да го правиш с правилните хора. Защото дори и когато има леко нелогични неща (домакините ни знаят за какво говоря, там в началото на играта) не се дразниш aми се хилиш като тиква. Защото си заедно с любими хора, с прекрасни хора.

Анорексия ще ударят отново, неочаквано и бързо като коб… а-а-а хипопотамче. Обещала съм на Dextrophobia – The Lost One да ги посетя отново след няколко месеца, така че до тогава отборът тренира на сухо и този път ще бъде мълниеносен и поразяващ.

Нашата снимка 🙂
Webp.net-gifmaker

Mentalist за нас:

🙂

17990238_1162455633866238_7005138553016129874_o

#fury #escaperoom #furyescape #sofia #horror #mentalist #anorexiateamrulez #closed

May 8, 2017 | Posted by in Fury Escape | Comments Off on Mentalist – Страх Клиниката (ver. 2.0)
Premium Wordpress Themes by UFO Themes