Offline Entertainment – Пиратско Приключение (сега Черната Перла на EscapeWay)

https://escapeway.bg/

Пиратско Приключение

ТЕСТ НА СТАЯТА (точно преди стартирането за клиенти)
Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Април 27, 2016
Нашето време: 43:16 минути

“300 загадки на потъващият кораб, йо-хо-хо и бутилка ром”
Спокойно това може да е лайфмотива на последната стая, която ни поканиха да тестваме вчера, за нас стая номер 56, за Офлайн, стая номер 3 в София.
Offline.bg – Real-life escape rooms следват тенденцията да стават все по- добри в това, което правят, “Хакерът” беше интересна, “Древен Египет” беше по- добра, по- ангажираща и истинска, а последната “Пиратско пътешествие” направо ни метна на Карибите.
Не съм очаквала слабо представяне, но стаята надвишава всичките ми очаквания. Великолепна атмосфера, декор на нивото на най- добрите стаи в София, ако не и в по- голям мащаб. Загадките, ВЕЛИКОЛЕПНИ, за всекиго по нещо, няма катинари, няма ключове, няма улртавиолетови лампички, а е бъкано от механизми, капани, топовни гърмежи, просто наистина се чувстваш като пират с мисия.
Силно заложена отборна игра, много колаборация, сериозно количесто загадки, изобщо за всеки истински фен на escape стаите ще е изключително удоволствие да играе там. Стаята е над средното равнище по трудност, което за нас беше невероятен кеф.
Стаята директно и без колебание влиза в моя личен топ 5 в София, поне.
Препоръчвам с две ръце, а на Офлайн само мога да кажа благодаря че създавате подобни приключения, за нас като фенове е незмеримо удоволствие.
П.С. За протокола, излязохме за 43:16. Досега никой не е излизал под час, освен нас. ЙЕЙ!

Нашата снимка 🙂