Offline Entertainment – Старата Изба

Старата Изба

Fury team: Иван МинчевХристо ТомовГавраил КубатевНадежда Данабашева
Дата на посещение: Май 24, 2016
Нашето време: 47:21 минути

Винаги е чудесно да преприемеш пътуване, особено с приятели, дори и за кратко. Понеже Христо Томов още се учи да шофира решихме да го опънем да ни закара до Стара Загора, хем да sightseeing, хем да хапнем при патетата и гъсоците в Чевермето, хем да изиграем и последната стая на Offline.bg – Real-life escape rooms.
Макар и с резервния отбор на Фюри, минахме през Избата за 47:21. Много приятна стая, много загадки, и това че стаята не повтаря загадки от стаите в София много ме зарадва 🙂 Изобщо стаите на Offline вдигат много летвата, разнообразни са, винаги ти дават преживяване, загадките са различни и няма банални повтаряеми елементи, категорично опита им се отразява супер! Поздравления и за стаята в Стара Загора, определено мисля че ще привлече нови любители на бранша. А ако имате един свободен час в Загората, изобщо не се колебайте 🙂
Благодаря на чудесната, усмихната домакиня, която ни стиска палци и ни изтърпя.

Нашата снимка 🙂
Offline Entertainment за нас:

Умни,съобразителни и организирани – “Фюри” ни превърнаха ,в свои фенове 🙂 Участниците от този отбор са специалисти в приключенията ! Екипната им игра, наблюдателността и хъса за победа нямат нужда от коментар,защото резултатът им от 47:21мин. е доста красноречив!

Стаята “Старата изба” вече не съществува.