Mentalist – Бягство от затвора

Prison Break

Fury team: Георги ГеоргиевИван МинчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Април 24, 2017
Нашето време: 34:00 минути

Юху, много се зарадвах когато научих че някой се заглежда в бизнес модела бърза стая, екстремна експлоатация за месец и нова идея и нова разработка. Винаги съм мислела че това е възможен модел за стаите с много пространство и помещения. Просто иска яко бачкане 🙂

Бягство от затвора е направена за месец с идеята да промотира старта на сериала “Prison Break: Resurrection“. Съвсем в духа на сериала попадате в килия със своите братя по престъпление и целта ви е разбира се да се измъкнете от катакомбите (в случая на ЦУМ). Тръпката се подсилва на шумно набиващ крак охранител (убедително представление от Емо).
Загадките са очаквано логически и механични, в затвора нямате hightech джаджи, така че няма изненади. Учудих се колко пъти можеш да огледаш един затворнически матрак, както и за сетен път се убедих, че когато забием можем да намерим напълно изкривена логика, която да ни обърка още повече 😀 Няколко катинара, един бърз прочит на Библията, един пистолет и 34 минути по- късно бяхме на свобода.

Въпреки че не сме фенове на сериала, идеята му е застъпена приятно и има елементи които вероятно един фен ще оцени. Само един път бях виждала и елементи извън стаята да участват в разрешаването на загадките, което е яко и изисква out-of-the-box мислене.

Ако обмисляте посещение, са напомним, в затвора не се ходи с токчета и бални рокли, мислете практично.

Нашата снимка (Димитър какво е малко хулиганче …)
Mentalist за нас:

Истинските победители винаги са на свобода!

Стаите на Mentalist вече не съществувaт.