Quest Land – Наследството (сега Emergency Escape)

Стаята беше закупена от Emergency Escape и в момента може да бъде открита под името “Наследството на Масоните”

Наследството

Fury team: Георги Георгиев, Йордан Данчев, Васил Йосков, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева
Дата на посещение: Октомври 28, 2015
Нашето време: 50:25 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

И отново, Фюри на върха!
Quest Land ни посрещнаха с информацията, че никой не излизал под час. Ние пък каквито сме неамбициозни, казахме че влизаме и не искаме подсказки. 50:25 минути по- късно, наследството беше наше. С 0 използвани жокера, Ей, златото си е тежичко, да знаете!
Много приятна стая, геймплея е от нашите любими, няколко загадки, сюжета се влива в една и после пак паралелни. Имаше си за всекиго по нещо, малко математика, малко дедукция, нещотърсене, малко късмет и няколо “деба”!
Симпатичните момчета които ни посрещнаха и ни стискаха палци бяха усмихнати, предложиха ни водичка и кафе и се държаха като перфектните домакини.
Благодарим за приключението, прескочихме момента с татуировките, но сме горди да сме първите официални Пазители! Една от пренебрегваните стаи в София, напълно неоправдано, определено си заслужава посещението!
Отец Богорий, до нови срещи и е прекалявай с боба 😀

Нашата снимка 🙂
Quest Land за нас:

Отбор “Фюри” доказаха, че могат да са достойни Наследници и Пазители! Работиха в екип и това им помогна да отбележат рекорд за стаята “Наследството” с време 50:25 мин.. Споделиха с нас, че наследството тежи, но е удоволствие да е в ръцете ти! 🙂