Questomania – Тайните на професор Линд и Портал

http://questomania.bg/

Тайните на професор Линд и Портал

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Септември 30, 2015
Нашето време:
„Тайните на професор Линд“ – 28:03 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)
„Портал“ – 35:59 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

FURY на върха!
Планът за деня беше да посетим стаята на Questomania, наречена “Тайните на Професор Линд”. След като излязохме за рекордните за тази стая (към момента) 28:03 минути, пихме по едно червено вино (благодарим!) и решихме да изиграем и втората им стая “Портал”. След 35:59 минути (аха, втори рекорд за деня и за тази стая) си тръгнахме, много, много доволни. Докато не съм забравила, направиха ни и 25% отстъпка от цената на всяка стая за поставените рекорди, което, let’s face it, е супер готин жест от тяхна страна. И двата рекорда бяха поставени без да искаме нито една подсказка (много сме добри, it’s that simple :P)
Стаите много ни паснаха, защото реално всеки от нас имаше възможност да блесне в своята си сфера на умения и знания. Загадките са разнообразни, има много приятен wow ефект в “Портал”, наистина се забавлявахме. На няколко пъти имахме lucky guess и успяхме да прескочим някой подсказки, но дори и това остави у нас усещане за победа.
Много ви благодарим за чудесно прекараното време и brain teaser- ите, стаите ви са направени с много мислене и си заслужават времето и вниманието на всеки отбор.
П.С. Обслужването ви е много на ниво, от момента с обаждането да напомните за резервацията, до симпатичният господин който ни посрещна, предложи ни кафета и вода, стиска ни палци, наля ни вино и така нататък, можете да сте сигурни че когато имаме трета стая, ще дойдем отново.

Нашaта снимка – Тайните на професор Линд 😊
Нашaта снимка – Портал 😊
Questomania за нас:

Представяме ви страхотния екип Fury с рекорд на Линд 00:28:03. Играха невероятно! Бяха неописуемо сработени и направиха невероятен рекорд!