Rob – Обирът

http://www.rob.bg/

Обирът

Fury team: Георги Георгиев, Цвета Данчева, Васил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Март 30, 2016
Нашето време: 72:00 минути

2 месеца.
Почти точно толкова минаха докато екип Фюри, затрупани в работа и емоции, забавиха темпото с бягствата от заключени стаи. Какъв по- добър повод да подновим приключенията, като откриването на една съвсем нова, но дългоочаквана стая.
Следя ROB от как научих за тях преди година и все проверявам, какво правят тия хора, защо не отварят, какво доизкусуряват. Бяхме се измъквали от банка в Teorema, но виж да се вмъкваме в такава ни беше за първи път.
Сюжетната линия е интересна и с неочаквани обрати. Държа да подчертая, че много симпатичния екип на стаята са се постарали много, обстановката, лобито, реквизита, дори държанието на хостовете имат една цел, да ви вкарат във филма.
Фюри за съжаление обаче за крадци не стават, не само сме коравосърдечни копелета (както се оказа), ами и една банка за цели 74 минути не можем да оберем. Но това е защото колегите всеки по три пъти ми казва нещо, а аз седя и се пуля в една картина и пропускам най- важното. Съдба …
С леки критики за типа жокери и с пожелание да попипнат малко началото (те си знаят къде) оставяме следващите обирджии да си тестват късмета.
P.S. Ако идете в ROB, кажете че ви праща 007, а аз ще почерпя 😉

Нашата снимка 🙂
Rob за нас:

До 💲мангизите💲 се докопаха и ненадминатият екип “Фюри”. С нетърпение очаквахме срещата ни с тях и чакането си заслужаваше – емоционални, къмпетитив, пойнтмейкърс, абе фюристични. “Възложителят” остана очарован от техния обир 😉 #wehavebeenfuried