Teorema Rooms – Тротил

11391514_1434665046855565_888407469956184359_n

http://www.teorema.bg/

Тротил

Fury team: Кремена Димитрова, Йордан Данчев, Васил Йосков, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева
Дата на посещение: Септември 12, 2015
Нашето време: 58:17 минути

За да стигнеш това ниво на обслужване на клиентите си, с каквото ни посрещнаха днес Teorema Rooms, трябва да си направил всичко останало правилно. Лъчезарни, усмихнати хора, умеят да говорят и за география, и за математика и за логика, имат всички необходими качества да изпипат escape стая както трябва.
И да, направили са го.
След едномесечна, бих казала заслужена почивка, Фюри сме малко поръждясали, но добре че имахме нов член на екипажа, да освежи нашите заспали мозъци. Креми, за нас беше изключително удоволствие 🙂
Ние, разбира се, не искаме жокери. И разбира се, може да има 62 бутона, ние ще натиснем 61 неправилни и последния ще го пренебрегнем. За сметка на това мисля, че познавам в детайли валутите на поне 14 държави.
Забавлявахме се много, загадките на стаята са модерирани отлично, сложността не е изкушаващо лесна, нито изнервящо трудна. Може да се справихме за 58 минути, но разказахме играта на бомбата и според мен се познаваме малко по- интимно от преди играта. Искате да разберете защо ли? Ами посетете стаята, ще разберете сами.
И КОЙ, КОЙ МИНА СТАЯТА САМО С ТРИ ЖОКЕРА? А? Ние!
Благодарим за чудесното преживяване, ще ви посетим със сигурност и за стая 7 1/2, обещаваме <3

Нашата снимка 🙂

26_Fury_Teorema

Teorema Rooms за нас:

Дълго чакахме легендарния отбор “Фюри” и не останахме разочаровани от прекрасната им игра. Е, не успяха да бият времевия рекорд на стаята, но пък се измъкнаха с най-малко жокери от всички до този момент. Благодарим ви и до скоро!

24_Fury_Teorema1

26a_Fury_Teorema

#fury #escaperoom #furyescape #theft #sofia #must #favorite #bank #hightech #teorema

Jul 2, 2016 | Posted by in Fury Escape | Comments Off on Teorema Rooms – Тротил
Premium Wordpress Themes by UFO Themes