Vestigo

Вестиго

ТЕСТ НА СТАЯТА (за първи път ни поканиха да тестваме, направо се чувствахме като богове)
Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева
Дата на посещение: Април 19, 2015
Нашето време: 44:00 минути (рекорд, който се задържа почти два месеца)

Откакто открихме escape стаите с отбор Фюри, винаги съм си мислела че стая с стила на стиймпънк ще ме заинтригува много и ще ми стане любима. Та нали почти във всичко любимият ни стил е Стиймпънк – и с изкуството, и в литературата и в модата. И когато ни поканиха да тестваме Vestigo нямаше начин да откажем, нямах търпение!
Vestigo е направена изцяло, още от първата загадка, от много лъчезарен, безкрайно мотивиран и усмихнат екип – пролича си във всеки пъзел, всяка подсказка, всеки малък детайл. Обстановката, атмосферата, всичко е перфектно. Подсказките идват по античен телефон и в половината време не чуваш нищо, но определено тази стая има най- добрия реквизит за да си направите снимки, няма никакво съмнение до ден днешен.
И все така с огромен ентусиазъм очаквам “Smoke and Mirrors”, втората стая на Vestigo, сигурна съм че ще ме покори, както направи и първата.

Нашата снимка 🙂
Vestigo за нас (ама колко са мили, за нас това беше ОГРОМЕН комплимент):

Най-добрият отбор до тук с рекордното за Vestigo време от 44 минути! Невероятен сплотен екип, кален вече в множество стаи, който направо ни зашемети! Сравнението на колегите за тях беше “Все едно гледаме корейци да играят StarCraft!”

За мое огромно съжаление, стаята на Вертиго вече не съществувa.