Wintertuin Experience – Elexir

https://wintertuinexperience.nl/

Fury team: Велина Дойчева, Христо Томов, Димитър Смилянов и Надежда Данабашева
Дата на посещение: Септември 22, 2019
Нашето време: 58:54 минути

Разположена в Баарн, в разкошен зелен парк с уютни пътечки, вековни дървета, статуи и фонтани, сякаш бях попаднала в приказка. В средата на парка се намира кафете в огромна стъклена къща, буквално изглежда сюреалистично. Освен да ядете лимонови тартове и да пиете чай, което ние разбира се направихме, можете да играете първатастая на ботаническа тематика на която попаднахме. Темата не е случайна, всичко във Wintertuin е свързано с ботаника, растения, цветя. Даже може да си купите сукуленти на излизане.

Уникалното е, че стаите са всъщност 2 и са идентични. Още по- великото е, че са стъклени. Създадено е с идеята за тиймбилдинг и отборите могат да се виждат, но разбира се не се чуват. И ако си мислите че това разваля удоволствието, да кажем че има определени изненади залжени от домакините. Мното мислете е паднало и се усеща. Не мога и да не спомена че стаята беше възможна за игра само на холански, обаче като им казахме че говорим английски се ангажираха да я преведат. И го направиха. Почувствахме се като супер звезди.
Пореден епичен домакин, висок русоляв красавец който направи всичко възможно да намерим неговия изчезнам професор ботанист. Накрая ни връчи по едно малко шишенце подарък, пълно със зелен елексир на живота. Като цяло повечето стаи в Холандия накрая ти дават сувенир за спомен. Една от любимите ми стаи на всички времена.

Нашата снимка 🧪 🍂 🍃 🍁 🍀 ⚗️
Снимката на Wintertuin Experience