Inside Rooms - Cabin in the Woods

https://www.insiderooms.ro/

Cabin in the Woods

Fury team 2: Велина ДойчеваХристо ТомовАнтон КондузовВаня Стоицева и Бистра- Дона Кондузова

Fury 2 време: 46:00 минути

Fury team 3: Вероника МанчеваМирослав МанчевИван ВладимировДимитър Смилянов и Надежда Данабашева

Fury 3 време: 25:00 минути

Дата на посещение:  27 Януари, 2024

Просто я смазахме тази стая.

Закъсняваме след като ги информираме, влизаме с 300. Страшна или не, айде да я бутаме. Дамата, която ни е домакин, ни обяснява, че понеже закъсняваме, на часовника пред стаята ще има само 45 минути, оставащите ни от предвидения час. До където стигнем, стигнем. Значи, ние Фюри ли сме или лукови глави (не ми отговаряйте)? Дайте ни на нас амбициозно и БЪРЗО да трябва да излезем. 25 минути по- късно правим показно, срещаме недоумяващи погледи, позираме за снимка и изчезваме в нощта, все едно никога не сме били там 🤭(ей, поетът в мен се обажда).

Стаята всъщност е доста интересна, ние сме в хижа в гората, хижата е обладана от духове, които се прожектират на стената, супер умно използвана прожекция за решение на пъзел, мога да добавя. Малка стаичка, достатъчно пъзели, има си от всичко, малко копане на гробове, малко уиджа дъски, малко кости и призоваване на демони … обичаен ден в нашия учебник.

Всичко работи, което разбирам не е случайно, защото цялата електроника е подменена от собственикът на Артефактът, който пък е новият ми любим случаен персонаж в живота. Надявам се да направи същото и с Мутантите, че още усещам напрягане в гръбнака, като си спомня колко беш счупена.

Нашите снимки 👻😮‍💨

Previous
Previous

Next Level Escape - The Artefact

Next
Next

Locked In - The Guardians