Locked In - The Guardians

https://www.locked-in.ro/

The Guardians

Fury team: Вероника МанчеваМирослав МанчевИван ВладимировДимитър Смилянов и Надежда Данабашева

Fury време: 57:00 минути

Дата на посещение:  27 Януари, 2024

Идеята на тази стая е страхотна. Това да спасяваш супергерои и да имаш отделни пъзели свързани с историята и спецификите на всеки един от тях … ами яко е много. За огромно съжаление, стая номер 300 в моят списък ще остане с жалките ни опити да се справим с разпадащи се врати, оператор който не вижда и не чува нищо в стаята, а когато почукаш на входната врата ти подава листчета.

Когато играете с Иван и ви кажат да не пипате копчето за светлината. Надя, ментална бележка ти оставям, ГЛЕДАЙ ИВАН ДА НЕ ПИПА КОПЧЕТАТА. В негова защита, Иван се опита да помогне докато светим с ултравиолетово фенерче (разбира се) и да ни е по- удобно, загаси светлината, която изрично ни бяха казали да не пипаме. С това явно спряхме функционалността и на озвучаване и изгубихме всички звуци в играта. Което направи решението на следващия пъзел невъзможно. Ще запомня и Миро, който се изнерви и реагира с “ВЕРОНИКА! ВЕРОНИКА, пъхай тук ръката” (за да прескочим пъзел, който знаехме как става, просто механичната ръка беше много, МНОГО бавна) последвано от “и тя така каза” на Димитър.

Имахме пъзел, в който трябва да отброим 10 секунди. Не се получава. Аз вадя детски спомени и започвам, 1 М-И-С-И-С-И-П-И, 2 М-И-С-И-С-И-П-И … И не става. Молим за помощ. Операторката влезе, пуска си таймера на телефона и натиска на десетата секунда. Пъзелът проработи и тя победоносно ни уведоми, ето “работи”! 


Ако някой ден правя стая за Марвел ще открадна, но идеи, имплементацията има много да се подобрява. 
 

Нашата снимка 👊🤢👊

Previous
Previous

Inside Rooms - Cabin in the Woods

Next
Next

Locked In - Lord Of The Rings – The Journey