The Void - Coven

https://thevoid.ro/

Coven

Fury team 1: Венелин ГорнишкиМоника ГорнишкаЛили Бонева

Fury 1 време: 67:46 минути

Fury team 2: Велина ДойчеваХристо ТомовАнтон КондузовВаня Стоицева и Бистра- Дона Кондузова

Fury 2 време: 53:00 минути

Fury team 3: Вероника МанчеваМирослав МанчевИван ВладимировДимитър Смилянов и Надежда Данабашева

Fury 3 време: 39:44 минути

Дата на посещение: 27 Януари, 2024

Антон Кондузов:

Coven ни беше първата стая в Румъния този трип (за мен лично трети). Бяхме подготвени за страшна стая, писъци, плашенки - таратанци. Стаичката си беше много приятна, почти домашно усещане и на мен лично много ми хареса. И пъзелите, и обстановката, и разнообразието. Прекрасно преживяване и няколко УАУ възклицания вътре. 

В един момент се усетихме, че бързаме и сякаш позабавихме темпото да ѝ се порадваме малко повече. Успях да участвам в няколко пъзела, които бяха логични и нямаше никакво напрежение или някаква досада при решаването им, напротив - само good vibes.

Много ми допадна разнообразието на пъзелите, съчетаните елементи по видове и изобщо целия ритъм на стаята. Тук на никого не му беше скучно или да се почувства извън боренето на пъзели. След излизането от стаята бях много положително зареден и всъщност добре, че беше така, защото следващата стая на същото място за мен беше лек потрес.

За контекст, тази стая за това посещение в Румъния, за което изиграхме 13 стаи нареждам на второ място.

Надежда Данабашева:

"Coven" е стая, която избягвам от няколко години, още от първото ни пътуване към Букурещ. През годините винаги е коментирано, че това е топ стаята на града и вероятно е било така, като изключим, че сега има нов фаворит. Малко ме е яд постфактум, защото играта не е страшна, а това беше причината никога да не стигнем до нея. До сега.

Тренирани вече в стаи с малко по-напрегната обстановка, уж щяхме да викаме пъпчета, подготвяхме се, а то реално си беше разходка в къща с малко духове и избор на обитателите да осветяват в червено. Пъзелите не са малко, и удивително за тази стая с многогодишна история, работят; стаята се поддържа. Има си от всичко: пъзели със звуци, с картинки, за наблюдение, сенситивни и логически пъзели. Рецептата за чудно прекарване без ангажираност и претенции си е съвсем налице. И ако и вие като мен сте страхливи, мятайте се без проблем, актьори няма.

Нашите снимки⛧ 🐺🐦🐍🐸 ⛧

След играта ни видях, че преди The Void са слагали филтър на снимите на отбори, които са публикували във Фейсбук, в добрите години преди GDPR. Писах им с молба да ми го изпратят, а те се отзоваха, изравяйки го от старите машини и прашните архиви.

Как да ви кажа, това наричам аз грижа за клиента. Кудос! 🙏🙌👏

Previous
Previous

The Void - Madhouse

Next
Next

The Void - Tahicardia