The Void - Madhouse

https://thevoid.ro/

Madhouse

Fury team: Вероника МанчеваМирослав МанчевИван ВладимировДимитър Смилянов и Надежда Данабашева

Дата на посещение: 27 Януари, 2024

Fury време: 41:12 минути

След като нито Тахикардия нито Сборът на Вещици успяха да ни задържат достатъчно дълго, видяхме се с излишен час и се метнахме в Лудницата.

В играта се опитваме да помогнем на Дейвид, пациент в психиатрична клиника, с тревожни приятели и крайно напрегащи послания. Стаята не е страшна и е от класическо първо поколение. Няма катинари, има доста интересен вертикален пъзел с топче. Както се оказа, във всяка стая, която играем днес, има пъзел с топче, и всяка от тях има механика, с която преценяваш пускането на две топчета така, че да се срещнат някъде по пътя. И тук не беше изключение, макар и физически пъзелът изискваше малко дедукция и десетина опита.

Опитваме се да дадем на всяко дете правилните лекарства, и неясно защо подреждаме голям пъзел тип танграм. Пъзелите са малко на брой, но това не ни пречи да похарчим 40 минути, като накрая все пак Дейвид ни пусна да си ходим по живо и по-здраво.

Детска му работа... 😶

Нашата снимка 💉🩺💉💉💊

След като се прибрахме в София, видях че навремето когато GDRP не съществуваше и стаите още публикуваха снимки на отборите, The Void да използвали филтър за снимките на отборите в Madhouse. Уви, филтърът е затрит завинаги (питах), но аз си направих мой. Вместо да пиша ревюта … 🥴

Previous
Previous

60 Minutes - LOTR - Isengard Unleashed

Next
Next

The Void - Coven