Escape Barcelona - Cybercity 2049

https://www.escapebarcelona.com/

Cybercity 2049

Fury team: Антон Кондузов, Велина Дойчева, Христо Томов, Димитър Смилянов и Надежда Данабашева

Дата на посещение: Юни 17, 2023

Нашето време: 80:24 минути

Аплодисменти за Терпека 6 за миналата година и мой абсолютен фаворит в Барселона. Отидохме там след 6 изиграни стаи за деня, уморени, мръсни. Не усетих нищо освен адреналин и възхищение за тези 80 минути. Ще се върна тук със сигурност. За мен , тази стая е на кантар с и ако трябва да обясня коя ми е фаворит и защо, не мога.


Аплодисменти за TERPECA 6 за миналата година и моят абсолютен фаворит в Барселона. Отидохме там след 6 изиграни стаи за деня, уморени, мръсни. Не усетих нищо освен адреналин и възхищение през тези 80 минути. Ще се върна тук със сигурност. За мен тази стая е наравно с The Dome и ако трябва да обясня коя ми е фаворит и защо, не мога.

Да знаете, че ако някога преговаряте с киборг, магията вече не минава. Защото ние бяхме първите, които по този начин сключиха сделка, хвала на Митака. 

Снимката на Cybercity 2049 🎌🥮👩‍💻

Снимката на Cybercity 2049, която участва в играта, и малко заобиколихме правилата, когато си я поискахме, а те заобиколиха правилата за нас и ни я дадоха. 🕹️❤️


Update 2024!

Лежерните пенсионери team:  Иван Минчев, Антония Минчева, Теменуга Кръстева, Станислав Белев и Генчо Данабашев

Fury време: 90:00 минути

Дата на посещение: 2 Февруари, 2024

Няколо месеца след играта ми в СайбърСити, нямах търпение да заведа Лежерните пенсионери. Може би се въодушевих прекалено и няколко дни преди това все хвърлях коментари за играта, очаквайки че сред тях има геймъри, фенове на жанра, които биха оценили играта. Иван така се нави, че мина и изкупи пропса на едно китайско магазинче около Саграда Фамилия, което в последствие изуми доманиките и те коментирата че “досега никой не си е носил собствен пропс за играта и снимките”.

По коментарите им разбирам, че са имали малко по различно изживяване от нас, Ани е разбрала разликата между “не те вижда когато си зад него” и “не те вижда когато не мърдаш” . Като типични пенсионери помрънкаха, че се е наложило да лазят. Иван се е вихрил в преговорите, като един типичен комуникатор и накрая са решили да уморят актьора с вицове за момчето, на което му е студено. Ако не знаете, вицът е с продължителност около 15 минути и работи и за хакери, както и за дракони.

Решението да няма безопасно място в играта на мен лично не ми харесва, за невторици като мен това беше много смислен трик.

Previous
Previous

UNREAL Sants - The Bar

Next
Next

Abduction 1 - The Fall Of The Regime