Locked Up - Jigsaw Puzzle

http://www.lockedup.ro/

Jigsaw Puzzle

Fury team 2: Велина ДойчеваХристо ТомовАнтон КондузовВаня Стоицева и Бистра- Дона Кондузова

Fury 2 време: 70:22 минути

Fury team 3: Вероника МанчеваМирослав МанчевИван ВладимировДимитър Смилянов и Надежда Данабашева

Fury 3 време: 54:50 минути

Дата на посещение:  27 Януари, 2024

И тук се бях настроила за пъпче (разбирай, че ще ни плашат), но стаята се оказа приемлива за игра, с прилични пъзели и малко, ама малко "страшни" неща. Озоваваме се в добре познатото лоби на Locked Up, където все още висят физиономиите ни от преди 5 години. Посреща ни операторът, който ужасно много ми напомня на Алла. От друга страна, изглежда също толкова незаинтересован както и Алла - какво сме ние и защо сме тук. Човекът си рецитира прелюдията, не се катерете, не насилвайте нещата, решавайте пъзели и комуникирайте. Убедена съм, че това може да го направи и произволно произволно AI.

Това, че го прави на блестящ английски, е фактор, но все пак смята, че ако не ти се занимава с това, с което се занимаваш, по-добре спри. Алла, надявам се да си посрещаш отборите с повече ентусиазъм!

Помещенията са тъмни, с индустриален привкус, което е реверанс към филмите. Някои бутафорни реквизити малко чупят обстрановката, но като цяло се забавляваме с тази линейна стая и в повечето моменти половината от нас си седят на ръцете, понеже няма какво да решаваме. Има счупен пъзел, те знаят, че е счупен, има начин да се реши счупен и са взели съзнателното решение, че това е достатъчно. Ърм... айде не.

Справяме се с изхода за 54:50 минути, което е достатъчно време за кахлената печка в лобито да ми стопки сандвича. Уви, това е и хайлайтът на преживяването. Все още мисля, че останалите стаи на бранда са правилният избор, преди да играете "Jigsaw". Не казвам, че стаята е лоша; уви, и не блести с нищо особено. Да не говорим, че пъзелът с цветните спринцовки ни отне повече време, отколкото бих искала да призная (за което сме си виновни само ние и никой друг 😅).

Нашите снимки 🪓⚙️🐷🗜️

Previous
Previous

Locked In - Lord Of The Rings – The Journey

Next
Next

60 Minutes - LOTR - Isengard Unleashed