UNREAL Vilapicina - The Wonders of Agrabah

https://unrealroomescape.es/

The Wonders of Agrabah

Fury team: Теменуга Кръстева , Иван Минчев и Надежда Данабашева

Дата на посещение: 5 Февруари, 2024

Нашето време: 93:00 минути

Аграба влезе в графика в последния момент по една конкретна причина. Миналата година, когато бяхме тук, им писах, бяха бързи, учтиви и не успяха да ни включат в графика. Обещах си този път да им дам малко повече време за реакция, и успях да си запазя слот.

Тази стая е буквално, както казва класикът Шишо Бакшишо, радост и тъга. Ще започна с тъгата.

Забравиха ни. В уговореният ден и час сме пред стаята, но няма никого. Звъним, те ми пишат съобщение, че операторът ще се забави. Той се появява половин час по-късно, очевидно бърза. Моята интерпретация е, че някой не е дошъл на работа, и са викнали заместника в последния момент. Това се потвърждава и от факта, че операторът не говори английски (освен "хелоу"). Последното става мъчение, след като той се опитва активно да подсказва на Нуша, която говори испански, но е малко ръждясала, и играта се превръща в изблици от испанска логорея от негова страна и Нуша със замислен поглед да коментира "но компрендо". В Аграба сме, разбира се, пустинята, но нямаше нужда от толкова мръсно. Пъзелът с цветята е тъп и дразнещ, пъзелът тип пинбол е още по-тъп и напълно ни фрустрира.

Сега да ви разкажа за радостта. Много пъзели, интересни, за наблюдателност, за памет, за ловкост. Логиката не винаги е на първо място, но ние сме подготвени и се хвърляме, лазим (както се вижда по панталоните на Оби) и бъркаме по всички дупки.

Имането със сигурност е страхотно, тъй като наистина се чувствате като в пещерата на съкровищата. Има си злато, пари, диаманти. Летим с килимчето (ВЕ-ЛИ-КО). Накрая срещаме джина, пеем песни заедно и излизаме с 3 минути закъснение.

Имаме опит и с по-лоши стаи, но тук мащабът отново е гигантски. Много помещения и количества пъзели.

Ако посещавате, съветвам най-сърдечно, изискайте операторът да говори английски задължително, и мисля, че ще имате съвсем прилична игра.

Нашата снимка 🧞‍♂️🐫🪔

Снимката на Unreal

Previous
Previous

Open Mind - 11S

Next
Next

Virus Room Escape - Tao: Japanese Massage Center